Review : Typo KLCC

3:24 AM



Assalamualaikum & hello there,

Semalam BBL ke KLCC untuk menyaksikan Live in Live's. Tak tahan sangat crowded dengan manusia dari segenap alam di main court terus angkat kaki ke bahagian underground. Dalam kepala nak singah AquaKLCC tapi bila dah sampai depan kaunter tiket fuh panjang 'Q' beratur, uh lupa cuti sekolah dah start semalam patutlah ramai sangat orang. Otw nak keluar BBL ikut shortcut Parkson kemudian ternampak kedai stylo maylo, Typo. Kaki pun terjejak ke kedai Typo buat pertama kalinya. Banyak barang tengah sale termasuk promosi terkini PugLife puppy. Tak berminat la animal puppy ni. Masuk kedai what not look around dari rak atas sampai ke bawah. Fuh semua unique & antik infact korang boleh jumpa barang unlimited edition seperti stag head, 3D card, border stamp, gumball machine, coke crafted crate & lain-lain.


Pusing-pusing keliling kedai Typo ternampak alphabet A,B,C,D,E sampai Z warna hitam, putih & metal besi. Fuh alahai berkenan hati tengok. For you information, alphabet ni sangat senonim orang letak dalam cafe, photobooth weeding atau dekorasi ruang tamu. Terus BBL pilih huruf B,B & L nak hias atas meja. 3 huruf hanya RM30.00 sahaja, normal price 1 huruf RM15.00. Lebih kurang beli 2 percuma 1 la. Tambah RM6.00 korang boleh beli beg tote untuk isi alphabet tu. Go green guys!

Banyak lagi barang lain berkenan tapi kena datang lain kali. Untuk list produk dijual boleh rujuk disini -> Typoshop boleh lah korang cuci mata dulu sebelum decide datang cuci mata. Korang boleh terjah outlet Typo seperti di bawah, mana terdekat dengan rumah la. Sekarang ni Typo ada sale serendah 50sen je. Rugi tak singgah dulu. 

--------------------------------------------------------------------------------------------

TYPO - Pavillion Shopping Centre
168 Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur, 55100

TYPO - Typo Suria KLCC (depan parkson)
Shop C15K Suria KLCC, Kuala Lumpar Centre, Kuala Lumpur, 50088

TYPO - Typo 1 Utama
Shop F327 1 Utama Shopping Centre, First Floor, 1 Lebuh Bandar Utama, Bandar Utama City Centre, Bandar Utama, Petaling Jaya, 

TYPO - Setia City Mall
UG25, No. 7, Persiaran Setia Dagang, Bandar Setia Alam, Seksyen U13 , Selangor, 40170

--------------------------------------------------------------------------------------------

Balik rumah tu terus set-up alpabet ni. Susun elok-elok atas rak dinding. Ini hasilnya BBL nak letak atas rak bilik. For these tengah mencari gift untuk kawan atau orang istimewa kenapa tidak ke Typo, berikan sesuatu unik sebagai hadiah kan. 


For futher information promosi terbaru, jualan murah & list produk Typo, jangan malu-malu kucing klik Cotton On/ Typo Malaysia atau like fan page www.facebook.com/cottonon & follow instagram.com/cottonon .

BBL ~ sekali nampak comel pulak alphabet
[^.^]~~


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

14 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. ha'a nmpak comel la alphabet tu, teringin la plak..:)

    ReplyDelete
  2. WAHHHH menarikkk.. Una pUn suke kedai TYPO ni sbb kita pun TYPO kan heheheh

    ReplyDelete
  3. okey jeles...bagus share at least tau

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan jeles, singgah jenguk dulu kedai Typo ni

      Delete
  4. Thanks for highlighting about my store. Appreciate it😊

    ReplyDelete
  5. Unik nama shop ni...macam best je...lama aku tak jejakkan kaki kat KLCC ni...hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak payah pergi KLCC je Typo ada banyak branch kat pavi, ou, setia city. Jemput-jemput lah singgah ke stylo mylo ni

      Delete
  6. yes masuk TYPO memang tergoda dengan macam macam benda. note books semua cecantik. yang classic yang plain pun cecantik. geram aje tengok.

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL