Jualan Murah Tiket Air Asia Bermula RM0.51 sen

6:36 AM



Assalamualaikum & hello there,

Apo boleh beli dengan duit 50 sen tahun 2014 ni selain sebijik telur, gula-gula cadburry susu lembu, air teh o ikat tepi tapi percayalah korang boleh ke Krabi dengan 50sen. Ops tertakluk kepada terma & syarat (baca laju-laju). Ya betul sekarang Air Asia tengah buat sale sempena kes soalan Sains & B.I UPSR bocor tu,  kes nak pujuk mak ayah tak stress cancel tiket flight pergi bercuti oversea. Wa murahnya tiket flight ke Langkawi hanya RM35.00 sahaja, atau pergi makan nasi padang di Padang Indonesia dengan harga RM99.00 je. Korang boleh booking cepat di sini sebelum naik harga. 

Promosi cuti sekolah ni hanya sampai 21 September je tau. Booking sekarang & terus terbang bermula 16 September sehingga 31 Mac 2015. Yang tengah planning nak pergi holiday hujung tahun ni elok sangat beli tiket sekarang, kan naik harga BBL tak bertanggungjawab.

Untuk list senarai penuh destinasi, klik sini atau sini

BBL ~ baru balik dari key ell
[>,<]


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

11 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. betul murah2 tu ... seronok lah kaki travel .

    ReplyDelete
  2. Jom BBL kita g Padang Indonesia haha

    ReplyDelete
  3. done menabung lactacyd, simple pleasure
    Singgah sini jemput awak join :) Harap sudi ^^
    jEMPUT JoiN
    Sweet September Giveaway by Mellya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti BBL join ya. Terima kasih atas jemputan

      Delete
  4. Wahh...betul2 murah ni....yg suka travel apa lagi peluang keemasan ni nak travel ke sana sini....

    ReplyDelete
  5. memang murah promosi Air Asia ni...tapi kena pandai pilih tarikh la...kang nanti pergi dapat tiket murah...balik dapat tiket mahal...hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena bajet jugak pergi berapa hari. air asia pun pandai offer tiket pergi je murah tapi tiket balik mahal

      Delete
  6. stress dengan harga harga yang ditawarkan. nak aja click beli tapi kawan pulak tak ada yang nak temankan..

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL