GIVEAWAY: 2014 Mialiana.com

7:59 AM


Assalamualaikum & hello there,


Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....

BBL ~ gud luck semua peserta
[^.^]


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

16 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Replies
    1. ramai sponser makin meriah giveaway kak mia..

      Delete
  2. good luck BBL, :D
    Shad pun join jugak :D

    ReplyDelete
  3. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html (10oct)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html (20oct)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik cik adda, nanti BBL tumpang sekaki penuhkan list peserta

      Delete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  5. singgah melawat ^___^ goodluck! hiks.

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html ]

    ReplyDelete
  6. Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Good luck.

    Jemput join Giveaway Saya Nak Sihat. Hadiah LUMAYAN akan diberikan kepada 5 org pemenang. Hadiah bernilai hampir Rm1000

    http://hidayahbtmohamad.blogspot.com/20.14/09/giveaway-saya-nak-sihat.html?m=0

    ReplyDelete
  8. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

    ReplyDelete
  9. Singgah dari segmen yang sama..all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  11. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    ReplyDelete
  12. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL