Cash-out 8Share Kali Ke 3

4:17 AM


Assalamualaikum & hello there,

Alhamdulilah rezeki dapat cash-out kali 3 selepas kali ke 2 bulan Jun. Rupanya duit dah lama bank-in dalam akaun cuma hari ni check email yahoo. Patotlah perasan kenapa ada lebih RM100.00 dalam akaun. Lupa pulak BBL ada request cash-out lepas raya. Tak silap amik masa 3 minggu baru 8Share credit duit dalam akaun bank. Kali ini BBL cash-out RM100.00, itu pun nak peram dalam ASB. Tak boleh tengok duit dalam akaun banyak-banyak mesti beli ntah-ntah. Lebih baik simpan dalam ASB, hujung tahun ni boleh claim dividen.


Pesan BBL, tak rugi korang join 8Share walaupun 20sen lama-lama jadi RM50 jugak cuma kena rajin tangan share kat facebook je. BBL buat pun time datang mood rajin sangat-sangat nak share, kalu tak berhabuk akaun 8Share. 


Nak daftar 8share? Boleh isi borang pendaftaran di sini


BBL ~ selamat menonton sekali lagi
o( ̄ρ ̄)o


Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

9 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. wahhhhhh. iday dari mula2 pakai. ada RM8.40. Hahahah . Xreti nak share, kongsi rahsia. hehe

    ReplyDelete
  2. Tahniah yer dik..semoga sentiasa di murahkan rezeki...

    ReplyDelete
  3. tahniah, ada akaun 8shared ni tapi tak bergerak2 amount,share kat fb pun tak ada org nak klik huhu..:(

    ReplyDelete
  4. awesome.. shad pun bila datang time rajin tu la baru share2 iklan 8share ni..

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL