CPUV Nuffnang Pertama Tahun 2016

4:00 PM

Assalamualaikum & hello there,

Syukur tahun ini masih ada lagi CPUV terbaru dari Nuffnang. Sejak awal bulan Januari BBL duk tertunggu bila kempen terbaru nak datang menari dalam blog. Semalam 5 Jan bermula kempen CPUV pertama buat fasa 2016 dari Acer Predator 17 Launch. Baru-baru ini Acer Malaysia telah melancar siri komputer khas untuk kaki gamers. Nak tahu info lanjut boleh tekan iklan tersebut. Rasanya ada setengah blogger dapat CPUV Marigold. Paling huntung ada blogger dapat kedua jenis kempen bermula 5 Jan tu.


Manakala CPUV Sharp Air Purfier menjadi kempen terakhir BBL terima tahun 2015. Buat masa sekarang ada lagi kempen tengah running mood sejak awal kempen hujung November hingga bulan Januari ini. Harap-harap boleh generate banyak sikit point terutama CTR bonus.


Baca jugak entri berkait : 

Cabaran Kempen Blogbuster Nuffnang
Nuffnang Blogbuster : Berita Sedih & Gembira
Tutorial Buat Video Blogbuster Nuffnang
#  Rahsia Terbongkar Buffered Earning CPUV, CPC & Blogbuster Nuffnang


BBL ~ selamat menonton sekali lagi
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

6 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL