Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Tuesday, June 9, 2015

Duit Raya RM1,304.07 Dari Nuffnang

Assalamualaikum & hello there,

Alhamdulilah, raya lambat lagi tapi puasa minggu depan. Yang best duit raya Nuffnang dah sampai kat rumah. Yeay angkat tangan semua. Merasa jugak nak cashout tahun 2015 lepas 2 3 bulan elak dari tekan button cash out.


Jumlah kali ni RM1,304.07 sen selepas tolak RM1.00 caj proses. Tak sangka kejap je sebulan berlalu. Entri cash oout boleh rujuk di sini. Pagi tadi BBL dah deposit cek ni ke Bank Islam, insyallah sebelum hujung minggu ni duit dah credit.

BBL guna Bank Islam sebab lebih cepat proses compare Bank Maybank yang ambil masa sampai seminggu untuk deposit duit. Tak sabar tau nak pegang duit Nuffnang ni. Duit ni BBL plan nak beli barang elektrik. Kan dah nak raya mesti nak ada 'benda baru' dalam rumah. Nak beli tv pun dah dapat hadiah dari GoShop, hurm nak beli apa ye..


BBL ~ alhamdulilah rezeki
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

18 comments:

  1. wah..best best..sy nih pon tengah dok elak jangan tekan button cash out..tunggu banyak sikit..baru berbaloi kan tunggu cheque sampai..ehehe..tahniah tahniah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyakkan bersabar..nanti baru berbaloi nak cash out

      Delete
  2. alhamdulillah.. akak pun gatal tangan ni nak tekan butang CASH OUT tu.. tapi sabar dulu.. kikikii

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. terima kasih.. sikit2 lama jadi bukit kan

      Delete
  4. bestnyer.. sharelah sikit tips :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tipsnya senang saja, banyakkan blogwalking & menabung kat blog lain

      Delete
  5. Alhamdulillah rezeki... tahniah.. BBL

    ReplyDelete
  6. Start bila tuan letak nufnang..?
    n Tahniah..(Y) :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...