Persiapan Hari Raya bersama Lazada Malaysia

10:10 PM


Assalamualaikum & hello there,

- GIVEAWAY TELAH TAMAT -

Lazada Malaysia akan mengadakan jualan eksklusif raya selama sebulan bermula 11 June hingga 15 July 2015  dan SPECIAL "Riang Ria Raya - Jualan Terhebat" bermula 24 June hingga 26 June 2015 iaitu 24 hari sebelum perayaan Syawal. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 3 hari untuk membantu persiapan raya nanti. 

Boleh mula shopping raya dengan klik Riang Ria Raya 2015 :


Dapatkan apa yang di inginkan untuk musim perayaan ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen koleksi raya, barangan rumah untuk dekorasi raya. Meriahkan raya anda dengan Lazada! 



------------------------------------------------------------------

Sekarang dah bulan puasa & tak lama lagi nak raya. Dah pening kepala nak fikir persiapan raya nanti. Baju raya, biskut raya, langsir raya, tv baru, telefon baru tapi nasib baik Lazada ada buat promosi sempena Raya 2015. Siap diskaun 90% lagi! Wow jerit kuat-kuat!


So, apa BBL nak beli dalam portal Lazada ni? Jeng..jeng..


1. Baju raya BINQAREEM Af Qurta Red


Oh ni paling BBL nak! Dah lama cari baju qurta untuk pagi syawal nanti. Nampak sikit unique compare anak buah lain. Baju melayu dah mainsteam la. Patern qurta by Binqareem ni nampak lain pada lengan tu, siap boleh sisi sampai atas. Barulah senang nak makan rendang ketupat. 

2. Jubah BINQAREEM Umar 




Hari raya ke 2 mesti la mood nak beraya lagi. Raya pertama pakai Qurta & raya kedua pakai jubah BINQAREEM warna emas + hitam. Fuh mesti kacak habis dengan glasses. Sure berdas-das like di Instagram. 

3. Baju Raya Rizman Ruzaini




Khas buat adik perempuan haruslah bergaya dengan baju rekaan Rizaman Ruzaini lebaran ini. Harga pun sepadan dengan rekaan gaya stalista 2015. Nampak ayu cantik nak bersalam mintak duit raya dengan mak long nanti. 15 rekaan baju boleh dipilih, dah sah rambang mata nak pilih mana satu kan.

4. Salav Garmet Steamer GS18




Ini murah! Wow BBL dah lama cari iron steamer ini. Survey dalam portal shopping ada harga RM200++ tapi Lazada jual hanya RM 99.00. Terlajak murah betul. Pagi syawal nanti mestilah kecoh satu rumah berebut iron baju tapi dengan iron steamer ini boleh jimat masa. Paling penting tak berpeluh-peluh waktu iron baju tu. Okay, beli satu!

5. Butterfly Oven - Paling murah!




Khas buat mak tersayang, BBL nak hadiahkan oven elektrik jenama Butterfly ni. Murah sangat dari normal price RM 108.00. Mana nak cari oven murah sekarang, tambah lagi dah dekat raya mesti harga oven kat kedai naik harga. Boleh la makan biskut Almond London, Tart Nenas & biskut coklat cip sedap hari raya nanti. Untung lagi kalu jiran sebelah rumah puji.

6. Bean Bag Termurah



Hari raya adalah hari family berkumpul. Semua ada, dari kecik sampailah besar kacak cantik. Waktu ni lah dapat sembang, selfie, wefie, follow Instagram anak sedara mara. Bila dah semua datang serang rumah serentak, mesti pening tetamu nak duduk kerusi mana. Sah-sah sofa dah penuh tapi jangan risau, beli saja Bean Bag super cool ni. Boleh melepak kat bawah sambil loading upload gambar FB. Banyak warna ada & cantik sangat. 

7. Set pinggan Giacomo Diamond White Porcelain




Raya setahun sekali, juadah ada meja mestilah banyak seperti rendang ayam, lontong, sate, lemang, ketupat, nasi dagang (terengganu), kuih muih, puding.. tak terkata banyak menu sedap. Dengan set 20pcs Giacomo Diamond White Porcelain ini tak payah risau sebab pinggan dah banyak. Boleh makan berjemaah dengan sanak saudara.

Jap..jap.. nak tahu tak kenapa korang mesti shopping di Lazada.my?


Jadi apa tunggu lagi. Cepat shopping sekarang!

Ini adalah Blogger Contest anjuran Lazada Malaysia dengan kerjasama sayaiday.
 6 Pemenang bertuah akan dipilih untuk memenangi hadiah Gopro 4 dan Duit Raya ! 
Untuk sertai contest ini, sila ke blog sayaiday dengan ke link ini : LINK CONTEST  

------------------------------------------------------------------
Senarai Hadiah : 

Tempat Pertama  : Gopro 4
Tempat Kedua      : Duit Raya Cash RM150
Tempat Ketiga      : Duit Raya Cash RM100
3 x Duit Raya Cash RM50


BBL ~ Dah join!
o( ̄ρ ̄)o

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

14 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Replies
    1. Joinlah, untung boleh menang duit raya atau GoPro 4

      Delete
  2. Smart giler kan jubah yg ada ni...memang seswai utk yg mahukan gaya moden..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalu badan slim fit memang ngam kacak habis

      Delete
  3. best jugak kalau ada bean bag tu.. good luck utk contest ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama cari bean bag murah tapi mahal lagi la sekarang ni

      Delete
  4. All d best ye, Cikna pun dh lama aim bean bag tu.....;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan. best dapat landing atas bean bad tu

      Delete
  5. all the best :)
    www.iuzira.com

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL