Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Sunday, June 21, 2015

Tutorial Dapatkan Sticker GoPro Original Dari GoPro Studio




Assalamualaikum & hello there,

Khas buat pemilik GoPro atau korang teringin nak sticker original dari GoPro Studio. Ye original bukan made in kedai sticker biasa. Boleh tampal kat stick monopod korang atau helmet motor. Gelak!


Tutorial Nak Request Original Sticker GoPro

1. Buka link ini - https://gopro.orderingstore.com/

2. Isi semua detail maklumat korang 
3. Tekan button 'Submit Your Order'

Sekarang ni.. sekarang ni korang perlu tunggu jelah surat dari abang sado posmen hantar ke rumah. Ada geng BBL isi tahun lepas, bulan 6 baru terima sticker dari GoPro. Lama amat sangat. 


Kenapa?

Sebabnya GoPro Studio terima berjuta-juta request nak sticker GoPro setiap hari. So banyakkan que order korang no berapa. Alah benda free kenalah banyak bersabar. Nanti akan sampai jugak ke rumah korang (kecuali pindah rumah lain - itu tak sampai la).

Satu lagi, dah isi form jangan nak gatal pergi isi balik kononnya akan dapat double sticker nanti. Untuk maklumat korang, setiap customer boleh request satu kali dalam 3 bulan. Lepas 3 bulan baru boleh request lagi. 

Nanti korang akan dapat 6 keping sticker GoPro size 2 Large, 2 Medium & 2 Small. Jangan lupa post dalam Instgram, sure panas je tangan kawan tekan LIKE laju-laju.

Kredit gambar : FB Muhamad Nizam 

> update terkini <
BBL dah terima sticker GoPro Hero

BBL ~ bila boleh claim hadiah #OhhSome Fest?
(◡ ‿ ◡ )

Ai tak kan baca sorang je..kongsillah dengan kawan-kawan di....

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...