Lagi Hujan CPUV

4:22 AM

HANGAT! ~ Dengan mandi pun boleh menderma
HANGAT! ~ Sila abaikan
HANGAT! ~ Khas buat pengguna Lifebouy


Awal bulan Ogos lalu BBL dah dapat bonus CPUV Nuffnang & 
hari ini ada lagi kempen terbaru Nuffnang untuk blog BBL.
Tadi buka Nuffnang terkejut bila dapat 2 CPUV untuk bulan ini.
 Ini adalah CPUV ke 8 & 9 . Seronoknya bila dapat iklan.
Hari ini bermula kempen DOVE berlegar-legar di blog bersama
 kempen The Mortal Instrument.


Dengan hujan CPUV makin lebat ni baru bersemangat BBL nak update entri baru setiap hari & tak lupa praktis tips dari Nuffnang.

TIPS DARI NUFFNANG

1. Rajin-rajin hantar tiket, tanya apa saja korang tak faham (Jangan mintak no telefon dah)
Janji Nuffnang sedar kewujudan blog korang.
2. Update Manage Blog dengan info terbaru supaya blog korang 
kena dengan iklan di siarkan. Tak timbul prob blog fesyen keluar iklan pampers.
kan pelik tu.
3. Rajin-rajinlah ping sana sini blog korang kat Facebook, Google + & Twitter.
Biar orang cakap kita gila glamor sebab dorang sebenarnya jeles.
4. Kuatkan jari klik-klik blogwalking & paling penting jangan lupa 
singgah tinggalkan komen.

Bukan susah nak tarik pengunjung baru asalkan rajin blogwalking.

BBL ~ murah rezeki bulan Ogos
[=.=]


HANGAT! ~ Dengan mandi pun boleh menderma
HANGAT! ~ Sila abaikan
HANGAT! ~ Khas buat pengguna Lifebouy



Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawa di..

You Might Also Like

12 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. tahniah ye, mama pun baru dapat pertama kali setelah 3 bulan berbelog.... hihi

    ReplyDelete
  2. banyak ke duit dapat... boleh blanje Bro Nan cool blog

    My post : Widget Percuma : Logo Merdeka Kali ke-56

    ReplyDelete
  3. X faham dgn nuffnang ni. Hntr tiket pon x reti. Apa tuh?? Kesian nya diri ni haha. I am newbie. Very newbie. Huhu, btw tahniah pd awak :D

    ReplyDelete
  4. tahniah BBL.. :)
    bestnya cpuv dia bnyk.. jeles laa..hehe

    ReplyDelete
  5. *BBL, buh la shout box kat blog awk ni...senang ahkak nk inform dah click iklan yang ada.. :)

    ReplyDelete
  6. wah lebat betul hujan cpuv nuff dia..tahniah bro :)

    ReplyDelete
  7. tahniah.....hujan makin lebat ehhh...

    ReplyDelete
  8. salam kite nak tanyer.. mcm ner nak hantar tiket kat nuffnang ya??

    http://www-ustazahaini2014.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. bestnye..byk info dan cara penerangan yang ringkas tapi padat..i loike :)..tq for sharing bro

    http://amierza84.blogspot.com

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL