Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Sunday, August 4, 2013

Siapa Dia Aiman Dalam Iklan Raya Maxis - Disconneted

HANGAT! - Sampul duit raya dari Watsons
HANGAT! - Di mana bazara ramadhan terbaik di tempat korang
HANGAT! - Jom ke IKEA cari barang hiasan untuk syawal ini



Masih ingat lagi iklan raya Maxis - Disconnet?
Tak sangka dah lebih 30, 000 kali orang tengok kat Youtube Official Maxis Berhad 
Iklan ni sangat best sebab ada 2 watak yang menghidupkan iklan perli ni.
Lepas update entri iklan Maxis nie, terus BBL google cari siapa pelakon
untuk watak Aiman & zass.. terus jumpa.




Si Aiman atau nama sebenar mengikut I/C ialah Tajul Arief Heizal.
Sedap betul nama sebenar Tajul Cullen. Tak silap umur dia 13 tahun.
Dari sumber BBL dapat, nama Tajul Cullen hanya nickname bukan nama sebenar.
Kawan-kawan Tajul panggil Tajul Cullen sebab dia suka tengok cerita Twilight.
Nama Cullen adalah hasil inspirasi nama Edward Cullen.
BBL sempat godek Gooogle jumpa yang ni je.
Korang yang dah minat dengan Tajul Cullen, rajinkan diri terjah & klik
akaun Tajul Cullen ye.



Follow & add Tajul Cullen 





BBL ~ ambil iktibar dari iklan nie, TURN OFF WIFI masa raya
[T.T]



HANGAT! - Di mana bazar ramadan terbaik tempat korang
HANGAT! - Sampul duit raya dari Watsons
HANGAT! - Jom ke IKEA cari barang tuk syawal ini

Ai..tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di..

7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Umur Tajul Cullen ialah 13 tahun.(2013)
    Urur Tajul Cullen masa 2014 pula ialah 14 tahun.

    ReplyDelete
  3. oohhh tapi x kenal pun..haha! JM jrg tgok tv...jadi mmg x taulah

    ReplyDelete
  4. dye ni skola kat kolej yysn mlka...stip bulan dye akn mlncong..al-maklumla ank org kaya..!!sye taw pon sbb kawan saye ad mlwat ke skola tu..(kem)
    klo nk taw senior skola dye,prmpuan yng blkon dalam geng bas skola tu..!!
    haha..muka dye sme mcm mka kwn sye..cma beza umur....

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...