Dapat Kad Raya Dari Blogger

1:48 AM

HANGAT! - Mandi dengan sabun Lifebuoy sambil menderma kepada tabung Bersamumu TV3
HANGAT! - Apa makananan favourite korang di Bazar Ramadhan




Penat baru balik dari bandar teman mak beli barang buat biskut.
Tak sangka Dungun dah jadi macam Key El Lumpur, 
jem macam  Biskut Bite Cookies sampai kereta nak bergerak 5cm pun susah.
Bila dah sampai rumah terus baring sambil kipas muka sebab panas.
Tetiba adik cakap ada kad raya untuk BBL. Fuh terus hilang panas dek gembira dapat 
kad raya tahun ni. Ingatkan dapat ekad je kat Facebook


Fuh dapat 2 kad raya dah cukup gembira.


 
kad ni paling klasik & teringat zaman sekolah menengah hantar kad raya ni.
Terima kasih Hyz.

Kad Raya 2 - Esfadzleemuslim


Boleh kata tiap tahun mesti ada kad raya dari esfadzlee.
Kad raya tahun ni cantik betul dengan baju melayu unggu tu.


BBL ~ tahun  depan nak hantar kad raya jugak
[U.U]...




Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL