Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Tuesday, August 6, 2013

Dapat Kad Raya Dari Blogger

HANGAT! - Mandi dengan sabun Lifebuoy sambil menderma kepada tabung Bersamumu TV3
HANGAT! - Apa makananan favourite korang di Bazar Ramadhan



Penat baru balik dari bandar teman mak beli barang buat biskut.
Tak sangka Dungun dah jadi macam Key El Lumpur, 
jem macam  Biskut Bite Cookies sampai kereta nak bergerak 5cm pun susah.
Bila dah sampai rumah terus baring sambil kipas muka sebab panas.
Tetiba adik cakap ada kad raya untuk BBL. Fuh terus hilang panas dek gembira dapat 
kad raya tahun ni. Ingatkan dapat ekad je kat Facebook


Fuh dapat 2 kad raya dah cukup gembira.


 
kad ni paling klasik & teringat zaman sekolah menengah hantar kad raya ni.
Terima kasih Hyz.

Kad Raya 2 - Esfadzleemuslim


Boleh kata tiap tahun mesti ada kad raya dari esfadzlee.
Kad raya tahun ni cantik betul dengan baju melayu unggu tu.


BBL ~ tahun  depan nak hantar kad raya jugak
[U.U]...




Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...