Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Wednesday, August 14, 2013

Kegunaan Rahsia iPhone 5

HANGAT! - Mandi dengan sabun Lifebouy sambil menderma
HANGAT! - Tolong mereka di Myanmar


Suku tahun pertama 2013, 37.4 juta iPhone telah di jual
namun tidak ramai yang tahu kegunaan lain iPhone selain
look around dengan WeChat, pose KakaoTalk macam Yuna,
& main game Minion Rush atau Candy Crush sampai stress tak nak makan.

Well, korang yang ada iPhone jangan sia-siakan iPhone tu.
Samsungers pun tidak terkecuali terutama pemilik S4.





BBL ~ ha amik no
[T.T]


HANGAT! -  Mandi untuk kebaikan diri


Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...