Terima Kasih Untuk 100K

7:59 AM

HANGAT! ~ Masa untuk online sepuas hati!
HANGAT! ~ Peraduan untuk kaki kemera
HANGAT! ~ Bosan kuota cepat habis & cuba ini



Alhamdulilah. Terima kasih korang sudi terjah blog BBL tak seberapa ini.
Penat balik kerja tadi ingat nak terus baring tidur je tapi bila buka blog
terus hilang mengantuk & tak sabar nak update entri.


Pagi tadi sebelum pergi kerja sempat lagi tengok komen terkini.
Rasanya baru dalam 99 200 macam tu. Malam ni dah jadi 100k.
Terasa macam mimpi kejap dah lebih dari 100k page view.
Bagi diri BBL sendiri, 100k nilai cukup besar. 
Lagi pun blog ni baru nak berusia 3 tahun januari tahun depan.

Terima kasih sekali lagi Kepada semua BFF yang sudi follow tanpa di paksa.
Setiap hari BBL selalu nasihat diri sendiri supaya update entri bukan
sebab nak glamour tapi nak kongsi info yang mungkin best untuk

Apa pun tanpa korang blog ni sepi sebab BBL update & baca entri sendiri.
Lepas ini semangat jari jemari nak exercise atas lappy makin bertenaga la.
Jangan risau sebab BBL akan cari entri best untuk tatapan korang.


Terima kasih semua.

BBL ~ alhamdulilah, kecil di mata orang tapi besar di mata BBL
==[0.0]==

HANGAT! ~ Bosan kuota cepat habis & cuba ini
HANGAT! ~ Masa untuk online sepuas hati!
HANGAT! ~ Peraduan untuk kaki kamera

Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di..

You Might Also Like

6 Budak Suka Minum Bandung Laici

  1. Wah, Tahniah BBL!! Moga dimasa hadapan akn lbh sukses lgi. Hehe, thx la sbb sudi bg resipi oreo shake pd kami, nak bt kmdian sbb skg x ckup bahan g.. happy blogging BBL ^^ love ur blog. BEST!! :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Keep Blogging ! sibodohjangankacau.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. jemput singgah disini juga. baru nk naik.=) http://nazifhakim.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. tahniah BBL, Ye betul. hal-hal kecil bagi sesetengah blogger seperti bilangan pageviews capai 100k,atau post entri masuk first page di engine carian sebenarnya sgt besar ertinya bagi blogger baru sprt BBL dan CM.Teruskan berblog dan semoga terus suksess..salam kenal dari CM:)

    ReplyDelete

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL