Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Thursday, August 15, 2013

Pisang Goreng Di Mcd

HANGAT! ~ Tolong mereka di Myanmar
HANGAT! ~ Mandi dengan sabun Lifebuoy sambil menderma ke tabung Bersamammu
HANGAT! ~ Jangan lupa mandi bersih-bersih



Tak sangka pandai juga Mcdonalds buat marketing kasi sold out makanannya.
Kalu bulan lepas ramai yang deman patung Minion sampai ada sanggup beratur pukul 12 tengahmalam panjang, tak kurang sanggup beli Minion semurah RM499.00 
& keluar video Hilter marah patung Minion asyik habis.

Hari ni keluar pulak makanan pujaan Minion iaitu pisang.
Petang tadi BBL sempat merasai sendiri keenakan pisang di Mcd.


Kepada Minioners sepatut korang kena makan ni.
Ada 3 menu Banana Delight iaitu Banana Pie, Banana McFlurry & Banana Sundea.

SEDAP SANGAT BANANA DELIGHT?

Ok, tadi BBL cuba Banana Pie & Banana Sundae.


Banana Sundae - Sundae aiskrim dengan Banana passion & biskut cruch koko.
Terasa macam makan aiskrim dengan pisang - memang la..tak rasa durian lak.
Sos banana tu macam kelat sikit tapi manis ayu marshmallow.
Bagi BBL sundae ni sedap.


Banana Pie - sebijik rasa macam pisang goreng. Hahaha.
Tak tipu pun cuma lebih rangkup & tak perlu cicah sos cili.

HARGA

McFlurry Banana - RM4.95
Sundea Banana - RM3.95
Banana Pie - RM2.60

Korang patut cuba rasa menu terbaru dari Mcd ni yang di cipta khas
sebagai tanda maaf kepada mereka tak dapat beli patung Minion tempoh hari.


BBL ~ durian pie?
[>.<]'''



HANGAT! ~ Jangan lupa mandi bersih-bersih
HANGAT! ~ Mandi dengan sabun Lifebuoy sambil menderma kepada tabung Bersamamu
HANGAT! ~ Tolong mereka di Myanmar


Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di...

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...