Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Sunday, August 18, 2013

Dunia Lego Semua Empat Segi

HANGAT! ~ Paling penting #DoMoreLah
HANGAT! ~ Telefon paling besar abad ini
HANGAT! ~ Mengembara melalui Facebook & Whatsapp di telefon korang



Kali terakhir BBL main Lego masa tingkatan 3 untuk projek penempatan
manusia akan datang untuk subjek Geografi. Paling sadis bila replika "negara"
kumpulan kami hilang entah ke mana lepas letak dalam bilik matematik.

Rasa cun tengok video dunia Lego ni oleh Micheal.
Seriuz memang kena gigih buat orang Lego, bangunan, kereta & paling best 
mesti ada sifat sabar paling otai untuk hasilkan video cun melecun ni.
Korang boleh subscribed di MlCHAELHlCKOXFilms untuk lebih banyak video.





Check out behind the scene video dunia Lego ni.
BBL memang suka tengok hasil kreativiti mat salleh sebab selalu outside the box.
Ingatkan guna DLSR tapi alahai kamera biasa je.




BBL ~ update blog sambil kunyah biskut raya
[-.-]

HANGAT! ~ Paling penting #DoMoreLah
HANGAT! ~ Mengembara dengan Facebook & Whatsapp di telefon korang
HANGAT! ~ Telefon paling besar abad ini



Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di...

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...