Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Wednesday, August 21, 2013

Sukan Angry Birds Tak Berapa Nak Ekstrem

HANGAT! ~ Lebih besar lebih bagus
HANGAT! ~ Ubat terbaik untuk cik jerawat muka
HANGAT! ~ Telefon terbesar abad ini


Berapa tahun lepas  ramai yang tergila-gila main Angry Birds
sampai wujud pemandan, pensil warna,snek & air tin cap Angry Birds. 
Well tahun ni pun Minion Rush bakal menjadi fenomena
 selain kejadian rusuhan di mcd seluruh Malaysia oleh Minioners 
Kini main game dah jadi "last year" trend sebaliknya korang sendiri
jadi Angry Bird melayang macam budak-budak lastik biji getah target burung.
Game ini agak ekstrem santai & sesuai untuk mereka yang gayat
 tapi korang sanggup nak cuba?




BBL ~ argh....mak takut..
[T.T]

HANGAT! ~ Lebih besar lebih bagus'
HANGAT! ~ Ubat terbaik untk cik jerawat muka
HANGAT! ~ Telefon terbesar abad ini


Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di...

4 comments:

  1. permainan mcm ni pun ada eh??
    mcm2..

    ReplyDelete
  2. haha...menyeramkan klo bena2 main
    gayat habis

    thanks sudi bertandang ke blog yumida

    done isi tabung nuffnang kat sini :)

    follower ke 194..jemput singgah ke blog Yumida & follow back klo sudi
    http://umikasum.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...