Ads Nufnang

Beli Tiket Bas Secara Online

Wednesday, August 14, 2013

Terima Kasih Tajul Cullen

HANGAT! ~ #SuciBerseri bersama sabun Lifebouy
HANGAT! ~ Bantu mereka di Myanmar
HANGAT! ~ Kebaikan mandi bersabun




Tak sangka ramai yang godek Gooogle cari #tajulcullen sampai entri Siapa dia Tajul Cullen 
dah lebih 1,500 page view dalam masa 10 hari. 
Memang mencacak naik macam mercun raya Total Unique ke blog.
Carian untuk biodata Tajul Cullen memang banyak tapi tak banyak infomasi
pasal Tajul selain jumlah friends Facebook dia makin bertambah
selepas ramai budak sekolah jatuh hati dengan tagline "Ada wifi tak".

Hari raya hari tu pun BBL kena perli dengan kawan-kawan duk mintak password wifi.
Terus BBL cakap "wifi tak de".


BBL rasa minggu ni lebih ramai akan mencari info pasal Tajul Cullen.
Lagi pun dunia ni memang kecil kan, sebenarnya Tajul tu
 anak sedara Timbalan Rektor UiTM Dungun, jadi BBL kenal sangat ayah sedaranya.
Cuma tak sempat nak terjah rumah TR je.



Korang yang masih tercari-cari info Tajul terjah

BBL ~ selamat kembali kerja
[O.0]


HANGAT! ~ Bantu mereka di Myanmar
HANGAT! ~ Kebaikan mandi bersabun
 HANGAT! ~ #SuciBerseri bersama sabun Lifebouy


Ai tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di...

3 comments:

  1. owh budak ni memang comel...suka jugak tengok iklan tu.

    salam hari raya ye ^*

    ReplyDelete
  2. ohhh budak nie ...iklan raya tu :) baru tahu nama dia

    ReplyDelete
  3. ooo budak ni.. hehee cute.. suka tengok iklan tu..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...