Selamat Hari Raya 1434 Hijrah

4:23 AM

HANGAT! - Nak tahu cara sentiasa "online" di pagi Syawal nanti
HANGAT! - Mandi dengan sabun Lifebouy sambil menderma ke tabung Bersamamu TV3
HANGAT! - Dengar lagu raya terbaru dari Faizal Tahir


Ketika ini sedang berkumandang takbir raya menandakan berakhirnya Ramadhan 
& Syawal yang dinanti telah tiba. 
Tak sangka sekejap je kita berpuasa.
Insyallah kalu panjang umur kita berjumpa lagi Nur Ramadhan tahun hadapan.
Di sekempatan ini 
( curi masa kejap nak update entri sebab BBL tengah masak rendang ayam)
BBL nak ucapkan....


BBL nak mintak maaf kalu ada buat salah silap, salah eja, salam komen
kepada korang semua yang sudi singgah ke blog BBL.

Korang kalu makan ketupat rendang tu jangan lupa snap-snap gambar,
nanti boleh update entri untuk raya tahun ini.

Salam lebaran & salam keceriaan Syawal

Ikhlas dari hati
www.budakbandunglaici,blogspot.com


BBL ~ RAYA...RAYA...
[>-<]


HANGAT! -  Mandi dengan sabun Lifebouy sambil menderma ke tabung Bersamammu TV3
HANGAT! -  Nak tahu cara sentiasa 'Online' di pagi Syawal nanti
HANGAT! -  Dengar lagu raya terbaru dari Faizal Tahir


Ai..tak kan baca sorang je..kongsilah dengan kawan-kawan di....

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL