KL Gangster 2 Official Trailer 2013

12:16 AM

HANGAT! - Mandi dengan sabun Lifebuoy sambil menderma
HANGAT! - Kopun Ikea untuk korang
HANGAT! - Marilah menyambut Hari Raya bersama Faizal Tahir and Watsons tahun ini!



Wot trailer KL Gangster 2 dah keluar.
Tengok trailer pun dah rasa teruja nak pergi beratur beli tiket wayang. 
Kalau KL Gangster pertama mengutip 11 juta, untuk edisi ke 2 ini BBL rasa boleh
melepasi angka 11 juta.


Filem arahan Syamsul Yusof akan menemui korang pada 3 Oktober 2013 nanti.
Dengan penampilan terbaru dari Rosyam Nor, pergh memang terangat lagi
aksi dalam KL Ganster 2 ni.

Check out trailer.




Masih mengekalkan watak sedia ada tapi kali ini Syamsul Yusof
berjaya membawa Rosyam Nor selepas gagal untuk mendapatkan khidmatnya
dek masalah kerja yang padat. 

BBL ~ dah lama tak buat entri untuk review movie
[O.O]


HANGAT! - Jualan istimewa di Ikea sempenan syawal
HANGAT! - Mandi dengan sabun Lifebuoy sambil menderma
HANGAT! - Marilah menyambut Hari Raya bersama Faizal Tahir and Watsons tahun ini!


Ai tak kan baca sorang je..kongsi la dengan kawan-kawan di..

You Might Also Like

0 Budak Suka Minum Bandung Laici

Jadi BFF Instagram BBL

Blog Arkib

LIKE Fan Page BBL